LUNDEN 22/11

Versione Completa   Stampa   Cerca   Utenti   Iscriviti     Condividi : FacebookTwitter
StefanodiModena
00mercoledì 21 novembre 2001 20:31
Prono danesi dall' ippodromo di Lunden:
Tips til Lunden torsdag den 22. november kl. 17.45

Af Knud Lillegård


1. løb

4 Filippa Sølvbjerg - 5 Flying Lady - 2 Cosmonaut Marc
Outs: 3 Fox

4 Filippa Sølvbjerg gik et meget fint prøveløb, hvor den var først i mål efter et løb i tredje par indvendigt. I debuten fik hun et fint løb i andet par udvendigt bag førende/vindende Fair Play og Tiffany, som blev nummer to. En meget stor hoppe, som dog virker stabil og hurtig fra start. 5 Flying Lady har meget fart i benene, men hun er usikker. Hurtig fra start, men dårligt statspor. 2 Cosmonaut Marc har ikke vist det store i sine to Lundenstarter, men den har en god udgangsposition og har vist en 20-tid i prøveløb på Jägersro. 3 Fox galopperede i sin Åby-debut med fjerdepladsen klar på en 19-tid. Sidst sad den i dødens, men galopperede i opløbssvinget som slået, hvor førerhesten sejrede på 20,8. Har en vis fart, men er meget usikker.

Hvem tager spids? Svært, men mit bud er 4 Filippa Sølvbjerg, som startede godt i debuten fra anden række og nu har første række i starten.


2. løb

4 My Image - 7 Easy Child - 5 Flying H
Outs: 1 Enchanting

4 My Image vandt sidst meget sikkert foran Tiramisu efter et fint rygløb og angreb over de sidste 400 meter. En hurtig og stærk hoppe, som for fire starter siden galopperede med 300 meter igen i kamp om sejren, som Opus Tim nu tog på 19,2. En hurtig og stærk hoppe. 7 Easy Child havnede sidst i dødens på vindende Samanta Star og holdt farten godt. En formhest, som har svært ved at stikke snuden først. 5 Flying H var slået fra spids sidst på Nyk. Falster, men vinderen blev diskvalificeret for galop. En stabil og starthurtig hoppe, som endnu mangler lidt styrke. 1 Enchanting er givet ude efter spidsen, hvorfra den forrige gang knebent blev slået af Fenris Hydrup. Sidst var den anden til Com Martina (som sejrede på 19,9 fra samme start), hvor de to hopper angreb over de sidste 800 meter.

Hvem tager spids? 1 Enchanting er sikkert det bedste spidsbud, men 5 Flying H er også en hurtig starter.


3. løb

1 Flying K - 7 Tiramisu - 11 Fancy Lady
Outs: 6 Fernando Pequeno

1 Flying K er en lækker hest, der dog ikke var som allerbedst senest. Havnede da i dødens, men var slået da den galopperede ind opløbet, hvor My Image sejrede på 19,2. I debuten viste den sig hurtig fra start, inden den galopperede efter 450 meter, og denne gang ligner det føring hele vejen. 7 Tiramisu så meget fin ud i opvarmningen senest med 15 - 500 meter. Den gik også et godt løb fra andet par udvendigt, men i opløbet blev My Image for stærk. Sprint er sikkert en fordel for den hurtige hest. 11 Fancy Lady løber urutineret og galopperede fra start senest, men kom meget fint tilbage og galopperede i opløbet med sejren på gaflen, hvor Emely Crown sejrede. Voltestart er en fordel, men ikke den korte distance. 6 Fernando Pequeno var inden debuten på Åby i rutineløb, hvor den galopperede i mål på omkring 20,5. I Åby-debuten blev det til startgalop. Typisk outsider.

Hvem tager spids? I debuten åbnede 1 Flying K godt til spidsen fra startspor to og med perfekt starspor denne gang, kan det igen blive til føring undervejs.


4. løb

3 Edvin Håbegård - 10 Duke - 1 E-Mail
Outs: 4 Diamant Kilden

3 Edvin Håbegård vandt for tre starter siden fra spids i Billund, hvor den havde Henke Bolan i dødens undervejs. Derefter vandt den fra spids i Norge, mens det sidst blev til galop ind i første sving. Fører sandsynligvis hele vejen. 10 Duke havde gået meget fint i de tre starter for Ken Ecce (først med en flot afslutning, så med sikker sejr fra dødens og sidst holdt den farten godt efter en åbning i 10-tempo 500 meter til spids), inden den var helt uden bid sidst. Nu er træneren tilbage i sulkyen, og vallakken har en meget fin speed. 1 E-Mail er stor og tung og løber meget ukoncentreret. Hurtig fra start men svag sidst i spidsen, hvor Rain In May sejrede fra vinderhullet. 4 Diamant Kilden har vist fin fart i flere af dens seneste starter, og den står til at få et godt rygløb fremme i feltet.

Hvem tager spids? 1 E-Mail kan sikkert holde føringen, hvis Axel Jacobsen ønsker det, men den gik ikke godt i den position senest, så mest sandsynligt er det, at 3 Edvin Håbegård kan overtage spidsen.


5. løb

9 Brunello - 7 Dan H - 3 Brenda Quick
Outs: 4 Charlie Chap

9 Brunello har vundet de to sidste løb fra spids, men det har været mod dårligere modstand, end han møder denne gang, og nu er udgangspositionen dårlig på sprint. Er ikke afhængig af spidsen, men risikerer et besværligt løb nu. 7 Dan H gik vældigt fint i sin debut for Kenneth Nielsen, hvor den efter et løb i dødens hele vejen meget kort blev slået af Napoleon Tim fra andet par udvendigt. Har skuffet i starterne inden, men har kapaciteten. 3 Brenda Quick er hurtig fra start og har gode forudsætninger. Sidst førte hun, men var ved at blive slået af Vic Torre til slut. 4 Charlie Chap har hurtig fra start og trives bedst med at gå i spidsen på sprint i hårdt tempo, hvilket den har perfekte forudsætninger for denne gang.

Hvem tager spids? Mange starthurtige heste i numrene 2, 3, 4 og 6. Jeg tror på 4 Charlie Chap mod spidsen.

V5-forslag – 32 kr. eller 288 kr.

1. afdeling(3° Corsa): 1 - (6 - 7 - 11)
2. afdeling (4° Corsa): 3 (base per la V5!!)
3. afdeling(5° Corsa): 3 - 4 - 6 - 7 - 9

In bocca al lupo!


Questa è la versione 'lo-fi' del Forum Per visualizzare la versione completa clicca qui
Tutti gli orari sono GMT+01:00. Adesso sono le 08:13.
Copyright © 2000-2024 FFZ srl - www.freeforumzone.com